Poker Online » Spil poker pa nettet, vi guider dig til den bedste start! »

Vi er din guide til online poker i Danmark, og giver dig b.la. ? Gratis penge til danske pokersider ? Strategi-guides ? Rakeback deals ?

Overcards i Early Position

Artiklen er oversat fra Overcards in Early Position af Kenny Tran. Her er der gode råd til hvordan man spiller sine Overcards fra Early Position

Kenny Tran poker

Fornylig skrev Andy Bloch om farerne og faldgruberne når man spiller big cards – A-K, A-Q etc… – når de ikke connecter i floppen – Ligesom Andy, er det min overbevisning, at det er vigtigt at lære at spille disse hænder rigtigt, dette giver en et vigigt våben i en pokerspillers arsenal. Men som et hvilket som helst våben er det vigtigt at håndtere det korrekt, så du ikke skyder dig selv.

cards - A-K, A-Q

Et af de vigtigste “sikkerheds” tips jeg kan give i forbindelse med big hands er at være specielt varsom, når du spiller dem fra Early Position. Jeg er faktisk så overbevist om dette faktum, at jeg ikke spiller A-Q unsuited fra under the gun ved et fuldt bord. Det kan simpelthen alt for nemt gå galt med denne hånd og koste en masse chips. Efter min mening, er det smarteste du kan gøre med hænder i stil med A-K i early position, at afveksle dit spil så meget så muligt. Det betyder at man nogen gange raiser og andre gange limper. Hvorfor? Fordi ved at mikse ens spil i early position gør man det svært for modstanderne at regne ud, hvilke hænder du rent faktisk spiller. Der er selvfølgelig nogle andre ting at huske på når man bruger denne strategi. Det vigtigste er, at hvis du limper med store hænder i early position, skal du også limpe med små hænder som f.eks. 6-7 suited.

6-7 suited

Af samme grund skal man, hvis man raiser hænder såsom A-K, ind i mellem også raise små hænder. Selvfølgelig skal man ikke spille totalt håbløse hænder fra under the gun, men vær ikke bange for at miste en pot med en mindre attraktiv beholdning. Hvis nogen caller, er der mulighed for at man rammer noget der ligner 2 par i floppen. Hvis så man bliver re-raised før floppen, kan man smide sine kort, uden det har kostet for mange chips. Igen, det handler om at gøre ens modstandere usikre.

A-K poker

Mens nogle spillere argumenterer for, at man altid skal raise store hænder, tror jeg limping med noget der ligner A-K i early-position giver en potentiel fordel. For eksempel, lad os sige jeg limper fra under the gun og tre andre spillere limper før mig og button spilleren byder ind med et raise. På grund af beløbet i potten er det normalt at button spilleren raiser med mange forskellige hænder. Afhængig af min vurdering, vil jeg muligvis flat-calle hans raise i et forsøg på at spille ham ud efter floppen. Jeg kunne også finde på at re-raise før floppen i et forsøg på at tage potten der.

A-K poker

Hvis jeg raiser med A-K i denne position, er der en risiko for, at der ikke er nogle limpere, der smider chips i potten og kun button spilleren caller mig. Ved at limpe med min hånd, kan jeg få nogle flere penge i potten og forberede mig på at re-reise pre-flop. Hvis button spilleren forsøgte at steal from position, vil han højst sandsynligt smide kortene og lade mig tage potten. Hvis han caller, kan jeg altid spille hånden forsigtigt, hvis jeg misser floppen – og måske vinde en monster pot, hvis jeg er heldig at connecte.

A-K suited

Når dette er sagt, er der ikke nogen “korrekt” måde at spille A-K fra early position. Men tag et kig rundt på dine modspillere og se hvem du spiller imod og bedøm hvor aggresivt du vil spille. Variér din spillestil, dette skulle give mulighed for at vinde på dine store hænder, selv når konkurrencen er hård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *