Poker Online » Spil poker pa nettet, vi guider dig til den bedste start! »

Vi er din guide til online poker i Danmark, og giver dig b.la. ? Gratis penge til danske pokersider ? Strategi-guides ? Rakeback deals ?

Hellere Raise end Call

Artikel af Roy the Oracle Winston, Full Tilt Poker der personligt foretrækker at raise frem for at calle, her forklarer han hvorfor.

raise frem for at calle

Medmindre du har et monster draw eller en langsom big hand er call ofte et forkert valg. Faktisk er det ofte sådan at et call kræver en stærkere hånd end et raise.

Hvad var det lige du raisede med?” et spørgsmål jeg ofte hører efter at have vist kortene. Det er min filosofi at man kan raise blot man har et par (og nogen gange mindre) mens det kræver en rigtig hånd at lave et call.

Når jeg sidder i late position i en endnu ikke åbnet pot og nogen før mig laver et raise, tænker jeg: ”Hey, det skulle jeg lige til at gøre” Sagen er at det er en god ide at starte ud med et raise indenpoten åbnes. Grunden er at så er det dig der har kontrol, mens cold-calling a raise  ikke er fedt af flere årsager:

Først og fremmest bevidsthenden om at jeg så måske er bagud. Jeg mister muligheden for at tage fører-trøjen og være den aggressive og måske fremprovokere en bred vifte af hænder. Re-rasing in position er altid en mulighed, såfremt den første der raisede var stærk.

pokerforhøjelse

Jeg kunne ende med at være nød til at re-reaise hvilket kunne betyde at jeg mistede mange chips. På den har jeg sat mig selv i en skidt position og lavet den første, af måske mange fejl med den hånd.

Nu er det ikke sådan at der ikke er nogen hænder jeg kunne finde på at callepre-flop. Jeg limperhænder såsom ace-rag suited, små pocket pairs, nogen gang store pocket pairs og suited connectors når jeg sidder i position. Men at lave et skidt call er næsten altid værre end at lave et skidtfold.

Hvis du er i tvivl, lyt da altid til stemmen i dit hoved der siger: ”fold, fold, fold” Også selvom det viser sig at du havde en god hånd da du foldede, er det bedre end hvis du foretog et bad call og mistede endnu flere chips.

raise fold poker

Det kræver en stor spiller at lave store lay-downs; det kommer til at ske at du af og til kommer til atfolde en hånd der kunne have vundet. Hvis du ikke er sikker hvad du skal stille op med en hånd, er det en god ide at spørge dig selv om det er et godt tidspunkt at smide dine penge i pot’en.

Kombinationen af smart og aggresivt spil vil hjælpe dig med at forbedre dine resultater. Og personligt foretrækker jeg at være en raiser frem for caller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *