Poker Online » Spil poker pa nettet, vi guider dig til den bedste start! »

Vi er din guide til online poker i Danmark, og giver dig b.la. ? Gratis penge til danske pokersider ? Strategi-guides ? Rakeback deals ?

Begynder eller Poker Pro

Her har vi oversat artiklen af Juha Helppi “The differences between playing a Pro and a Beginner”

The differences between playing a Pro and a Beginner poker

For at sikre sig succes ved de store poker turneringer er det vigtigt at observere sine modstandere hele tiden. Prøv at notere dig hvordan deres spillestil er. Er de svære at gennemskue, eller lige ud af landevejen, bluffer de og hvor ofte og hvilken slags hænder spiller de og fra hvilken position. Det er værd at bemærke at pro-poker-spillere ofte dominerer ved borde selvom der er overvægt af tigthe, ligefremme spillere.

Tight og ligefremt spil

Tight og ligefremt spil er ofte en god strategi ved et 10-hånds NL Holdem bord, især hvis du spiller mod begyndere. Mange begynder-spillere er svære at bluffe, så derfor er det vigtigt at du har en god start hånd før du spiller mod dem. Hvis din chipbeholdning er lav er knap så gode starthænder også ok, da du måske får en stor pot hvis du slår til. Det er klart at spillestilen hos begyndere kan variere meget.

Nogle af dem er så tighte at du kan nemt kan bluffe dem. Men inden jeg begiver mig ud i det lader jeg en anden ved bordet tjekke om det rent faktisk er muligt at bluffe den pågældende spiller. Når jeg endelig går efter en begynder, gør jeg det ordentligt, med nogle store pot size bets i hverstreet, og det af 2 grunde:

1) For at beskytte min hånd mod et draw og

2) For at vinde stort hvis jeg endelig vinder.

Begyndere har tendens til at calle ofte, når de spiller mod spillere de har set på tv, og dette drager jeg fordel af når jeg spiller mod dem.

 poker playing a Pro and a Beginner

Når jeg spiller mod professionelle vælger jeg en helt anden strategi, og det er muligvis grunden til at jeg har klaret mig godt i de store turneringer. De fleste poker-pro’er har et indtryk af mig som en tight spiller, og det er da også den strategi jeg oftest vælger.

Når jeg spiller mod pro’s bluffer jeg meget mere, det et oftest nogle ret så store laydowns de laver når de tror de har tabt. På trods af at Pro’er er generelt bedre til at gennemskue når man bluff’er, gør jeg det alligevel, også når jeg har en dårlig hånd. Specielt når blinds’ene er høje og jeg har en aggresiv pro siddende til højre for mig, vælger jeg ofte at reraise all in lige meget hvilke 2 kort jeg har, hvis jeg fornemmer han er svag.

playing a Pro

Jeg bruger ofte også at spille min gode start hænder meget forskelligt når jeg spiller mod pro’s. Det er klart at det kan være en smule risikabelt, men denne strategi virker godt for specielt når jeg har en god position i forhold til mine modstandere.

playing a Beginner poker

Mange professionelle spillere tror at jeg har i sinde at trække mig når jeg vælger kun at calle. På den måde har jeg ofte franarret dem alle deres chips, når de ikke har outs. Det er den slags spillere der er parat til at gøre dette når de tror deres chance for at vinde pot’en er stor.

Husk altid at observere dine modstandere og husk også at spille skuespil, og ikke kun spille kortene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *